Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'floralan'@'localhost' (using password: YES) in /home/floralan/public_html/sources/libs/mysql.lib.php on line 3
depozit flori in Iasi, florarie angros in Iasi, flori Iasi

PLANTE de

interior

vezi produse

Aranjamente

florale

vezi produse

PLANTE de

exterior

vezi produse

Despre Flora Land

Vrei sa impresionezi cu cele mai inedite sortimente ? Trebuie sa faci rost de 121 de trandafiri pana maine dimineata ? Sau poate vrei sa iti umpli gradina cu cele mai rare soiuri de trandafiri ?

La orice ora din zi si din noapte, FLORA LAND radiaza de culorile proaspete ale florilor aduse de pe cele mai indepartate continente. Lalele Olandeze, Heliconii Columbiene, flori exotice, tropicale sau salbatice, foarte cunoscutii dar mereu plini de farmec trandafiri, minunatele crizanteme sau imperialii crini.

In plus, la noi gasesti cele mai diverse soiuri de plante care iti pot transforma gradina sau balconul in adevarate sere cu flori rare.

Vii, alegi sau ne poti cere sfatul. In functie de ocazie si in functie de anotimp, echipa noastra iti poate spune ce este la moda, ce se potriveste sau ce rezista cel mai bine conditiilor in care vrei sa le pastrezi.